söndag 6 oktober 2013

Presentation!

Jag insåg ju att jag inte har bidragit till en ordentlig presentation! Knäppt, det kanske är någon som är nyfiken på vem jag är? (Vi kan ju låtsas, haha)

Mitt namn är Josefine och jag är 17 år fyllda. Jag bor i ett litet samhälle precis utanför Göteborg, och pluggar Inredningsdesign i Göteborgs centrum. På fritiden ritar jag mycket, umgås med vänner, och tittar på alldeles för många serier på en gång. Jag har en stor kärlek för djur, och har för tillfället två gerbiler som heter Vytheti och Phemedes.

En teckning jag målat till min kalender.


Det var inte förrän jag blev tillsagd att "tomten inte finns" som jag började tycka om julen. Knäppt, jag vet!
Som liten var jag så rädd för tomten att jag vägrade äta min mat eftersom alla sa att "Tomten kommer när alla ätit färdigt". Jag vågade heller inte somna natten innan eftersom tomten skulle komma in i mitt rum och fylla min julstrumpa.

Nu för tiden älskar jag hela härligheten med julen! Det viktigaste för mig är att julen bringar familjen samman. Det är allt jag bryr mig om, men visst är det härligt med allt runt omkring, med pyntet och presenterna och den goda maten. Julen är, utan tvekan, den bästa tiden på året.

Förra året hade jag en julblogg som jag lade ner pga personliga problem som suddade ut min ork att ta hand om ansvaret under julen. Men nu är det ett nytt år och nya tag och jag ska satsa allt jag kan på bloggen!
 Jag hoppas verkligen att någon finner intresse i att läsa om min jul och hur jag stökar till det under vinterhalvåret. :)

Obligatorisk egopic så ni vet vem tusan det är som skriver. ;)

8 kommentarer:

 1. Kul att läsa om dig, men stackare var du så rädd för tomten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det krossade ju magin med julen en smula när man var barn, haha :)

   Radera
 2. Kul med en presentation. tror jag ska göra en också eftersom detta är mitt fjärde år som julbloggare men jag har faktiskt inte gjort någon ännu.
  Kul att läsa inredningsdesign

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag verkligen du ska göra!

   Radera
 3. Kul med en presentation! Jag har skrivit något liknande, ta dig gärna en titt :)

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är på att rita! :)

  SvaraRadera