torsdag 25 september 2014

Jolly Jell-o

Igår var jag barnvakt åt min syster, och då sa hon att det hade kommit ett paket till oss från USA (passade ju bra med tanke på att det var 3 månader kvar till julafton, hehe). Det visade sig att en familjevän där hade skickat oss lite gott, dinosaurie-gröt till mina systersöner (det är typ lika konstigt som det låter) och Jell-o samt Pop-tarts till mig. Jippie. Jag som älskar att prova sånt blev helt till mig.Jell-o är ju väldigt vanligt i USA. Efter lite googling så konstaterade jag att det finns otroligt många julrecept med jell-o i. Det som lockade mig mest var nog detta receptet, så det blir nog till att testa senare. Jag gjorde hur som helst ett paket med jordgubbssmak igår kväll för att smaka, och det var helt okej. Smaken tyckte jag om, konsistensen var så konstig att jag inte riktigt har bestämt mig vad jag tycker om den än, haha. 4 kommentarer:

 1. Jag har aldrig fattat det där med jello, jag tycker konsistensen är så himla läskig :D

  SvaraRadera
 2. Jell-o är inte min favorit direkt, men jag tycker inte om särskilt mycket som har gelékaraktär. Deras chokladpudding är dock ok. Jag gillar verkligen poptarts, både icke-tillagade och rostade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog mer eller mindre bestämt mig att jag faktiskt gillar konsistensen. Pop-tartsen var väldigt goda uppvärmda. ;)

   Radera