onsdag 20 november 2013

Jag är otålig!

Jag vill ha snö, och jag vill ha det nu! (gnäller Josefine som en barnunge)

Nej men allvarligt, när är det vår tur i Lerum/Göteborg? Jag går och väntar och väntar men ingenting händer.. I söndags var det till och med nästan vårväder, då solen värmde på något oroväckande mycket för en Novembermorgon. Samtidigt får jag läsa på majoriteten av de julbloggar jag följer att de har hur mycket som helst! Dela med er..?

Om jag hade fått bestämma hade snön kommit så fort alla löven fallit. Nu ser man ju det döende gräset och de nakna träden. Allt ser så grått ut, och det behöver lite vitt puder som glittrar i solen för att göra det vackert igen. Läste på Julkulans blogg att snön är på väg hit. Får väl hålla ut ett litet tag till..

( cc by: Bert Kaufmann
Name: Misty winter afternoon
Link

4 kommentarer:

 1. Jag väntar också på snön, men den verkar inte riktigt vilja komma ännu. Men nu har vi alla fall minus sex grader så den kanske kommer snart

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar ju vara ett gott tecken i alla fall!

   Radera
 2. Här har du en till som väntar ivrigt på snön! Men det är väl som de brukar säga, den som väntar på nåt gott.... Fast vill ha snö nu ändå! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man försöker ju tänka att man kommer njuta extra mycket när man väl får den men det är svårt att inte vara otålig ;)

   Radera