tisdag 19 november 2013

Årets första clementiner! + ett litet julklappstips för den speltokige.

Tror jag är sist på jorden med att äta clementiner denna säsongen? Tycker inte om det så fruktansvärt mycket, äter det mest för doftens skull, haha, men idag så såg jag så många i skolan och i stan som gick och smaskade så kunde inte låta bli att köpa. Min Ica hade tyvärr inte satsumas, så det blev som det blev.
Spelar inte mig någon roll för jag känner ingen skillnad ändå.

Nu ska jag bara koppla av med ett spel medan jag funderar ut de sista julklapparna. Eftersom jag började med julshoppingen i början av Oktober trodde jag att jag skulle vara färdig vid det här laget.. Men icke. Ville helst undvika julstressen i December men det verkar som om jag får känna på lite av den ändå.
 Jaja, då får man ju allt på en gång? Jag har tänkt mig att ägna mig åt bara skolarbete i en vecka till, innan det är dags för Haga julmarknad och första advent. :)


Något med min kamera gör att skärpan inte fixar sig, vad jag än ändrar, befarar att det är objektivet som har råkat ut för en smäll. Ursäktar så hemskt mycket för den kassa kvalitén fram tills att jag hittat problemet.
Hur som helst! Jag ville tipsa om The Last Of Us som julklapp till den speltokige. Det är ett äventyrsspel om världen efter en zombieapokalyps och hur en man och en flicka ska ta sig till ett labb där de förhoppningsvis kan bidra med att skapa ett vaccin. Som spelare blir man lätt fäst vid karaktärerna när man får lära sig deras livshistoria medan man tillsammans löser problem och, så klart, dödar zombies.

Jag kan lugnt säga att The Last Of Us är det bästa spelet jag spelat hittills. Det fick mig att sitta som på nålar av spänning och förväntan. Karaktärerna är djupa, grafiken otrolig, och storyn genomtänkt och trovärdig (Så trovärdig ett zombie spel kan bli, haha). Självklart är det ett någorlunda blodigt spel, men det handlar inte om hur många zombies man har ihjäl, som många andra zombie-survivor spel, utan huvudgrejen är överlevnad, att ta sig till sitt mål och om karaktärernas relation till varandra. Man får rida, dyka, komma på olika strategier, och mycket mer därtill.

Nu beror det ju självklart på hur mottagaren är som person, men om det är någon som uppskattar en bra story med spännande uppdrag, en gnutta zombies och inte har något emot lite blod, rekommenderar jag helt klart detta spel! Spelet finns endast för Playstation 3

~Trailern ~

(Ber redan i förväg om att inte få skäll om våldsamma spel. Detta är bara ett tips jag gör utifrån egen erfarenhet. Tycker ni inte det verkar lämpligt så köp det helt enkelt inte. :)

2 kommentarer:

  1. Det var ett bra tips till min speltokiga man! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att någon uppskattar mitt tips! Har bara hört bra saker om detta spelet, och har själv spelat klart snart. Rekommenderar det varmt!

      Radera