lördag 19 september 2015

Julklappstips till den frusne!

Ingen höst utan förkylning, snyftar jag och kurar ihop mig i soffan med min värmefilt och en kopp varm choklad. Har åkt på en dunderförkylning och något släng av ögoninflammation så jag sitter bara och läser julbloggar och tycker synd om mig själv. Roligare lördag kunde man ju önskat sig. :(

På tal om värmefiltar så tänkte jag tipsa om just detta som julklapp!

Det finns alla möjliga modeller och prisklasser i de flesta affärer, min kommer från Claes Ohlson om jag minns rätt och kostade runt 400 kr. Jag har haft den i två år nu och den har aldrig gjort mig besviken. Med sina olika tids-och värmeinställningar kan man fixa temperaturen som är perfekt för just sig själv. Värme är också ångestdämpande, vilket gör detta till ett ultimat verktyg att slappna av med! Detta var inte bara ett julklappstips då jag tycker att detta är något de flesta borde ha under vinterhalvåret. Burr!

 (Som alltid med såna här saker ska man vara försiktig så att de inte blir överhettade men min filt har en termostat så när den blir aningen för varm stänger den av sig och svalnar. :)Denna filt i fråga är från Siba6 kommentarer:

 1. Jag har en värmefilt som kan var riktigt mysig under vintern! :)

  SvaraRadera
 2. Jag har en precis likadan, är också jättenöjd!

  SvaraRadera
 3. Finns hos Coolstuff också har jag för mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dem börjar dyka upp lite överallt!

   Radera