måndag 11 augusti 2014

Äkta gränna.

Förra årets bloggande slutade rätt abrupt på grund av omständigheter som inte ska tas upp här. Något jag kan säga dock är att det inte blev så roligt som jag trodde det skulle. Jag försökte tvinga fram kreativa och roliga inlägg, och när jag misslyckades tappade jag suget. Detta tillsammans med andra komplikationer gjorde att jag lade av. Och så var det med det. I år kommer jag endast skriva här om jag känner att jag har något att skriva om. Jag tycker att julbloggs-världen är så himla mysig, och det är så många goa människor som kommenterar, och läser, och vars bloggar jag läser själv. Jag vill fortsätta vara en del av det trots att jag inte varit med så speciellt länge, och därför behåller jag detta stället som en egen liten julblogg.

Jag vet att det bara är augusti, men jag känner att längtan vääääldigt sakta men säkert kommer tillbaka. Nu har det redan börjat mörkna och regnet blir allt mer regelbundet. Nu kan jag till och med sova utan fläkt i rummet. Det är väl ändå ett tecken på att hösten är på väg?

Just idag har det varit regnigt och blåsigt. Det har till och med kommit några åsk-smällar, och trots att jag inte alls är ett fan av åska, var det helt okej mysigt. Mina föräldrar var i Gränna på semestern och köpte några polkagris stänger, och trots att jag sparat den klassiska mint-smaken i några veckor kunde jag inte hålla mig längre. Den är min absoluta favorit. Några tända ljus på det och mysstämningen är på topp. :)


6 kommentarer:

 1. Det är aldrig kul när det blir tråkigheter, men det hör väl livet till, tyvärr. Usch! Hoppas du får en massa inspiration både av dig själv och andra julbloggare och skriver här på din blogg, jag tycker den är så mysig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hemskt mycket, det värmer verkligen att få läsa. Har läst din flitigt sen du började :)

   Radera
 2. Ja tyvärr blir ju livet inte alltid som vi tänkt oss...hoppas du får en bättre höst och jul i år fylld med inspiration och julmys:)) Visst är det här en underbar värld där det är helt ok att julmysa i augusti!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för de fina orden. Ja, det är sån fin gemenskap i julkretsarna! :) x

   Radera
 3. Bloggandet ska ju inte vara någon press, det är bara roligt om du finns med i gemenskapen och skriver när du känner för det. :) ibland kan jag också känna att det blir en viss press, nästan som en tävling, kring bloggandet. Men det är fel, då är det ju inte roligt längre.
  Och jag håller med dig, igår tände jag också ljus för första gången på jättelänge. Det är så mysigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att vi alla kan släppa inställningen att vi måste vara först om allt, och bara kan skriva av oss och låta oss inspireras av varandra. Det skulle göra allt så mycket roligare. :)

   Radera